hllagerhotell kompass

Välkommen till HL EXPRESS & TRANSPORT AB

Ett familjeföretag som grundades 1973 av Hans & Lena Eriksson. Vårat första huvudkontor öppnades på Kungsholmen och sedan flyttade vi vidare till Bjurholmsplan på Södermalm. Vid generationsskifte 1989-1990 startade byggnationen av den egna fastigheten i Tyresö Petterboda industriområde, här byggdes generösa lokaler för både kontor och magasinering och  ”HL LAGERHOTELL AB” blev Tyresös första lagerhotell.

Vi är specialiserade inom flera områden, kontorsflyttning, evakuering, bohagsflyttning magasinering och 7-års arkivering.

Vi sköter även rivning samt ombyggnation av butiker runt om Stor-Stockholm.  Vi kan mer, och ser till att lösa de tillkommande uppgifter som en omlokalisering kan medföra, tunghantering, demontering/montering, transport till tipp för återvinning och kontrollbränning, vi har även egen tillverkning inom svets och metall för byggnation.

Affärsidé

Vi är en äkta flyttfirma!
I över 40år med samma organisationsnummer har vi utfört flyttuppdrag i Stockholm.
Vår stolthet är vår mycket omtyckta och professionella personal.  
Vår ambition är att tillgodose alla de behov och uppdrag som ni kan tänkas ha.

MILJÖ

Att värna om miljön är oerhört viktigt, därför är det också vår skyldighet att göra vad vi kan. Samtliga våra fordon är miljögodkända och körs på miljödiesel. Vid reparation av lastbilar & servicebilar används endast auktoriserade märkesverkstäder som i sin tur sköter sitt miljöåtagande. Allt förpackningsmaterial som vi använder är miljövänligt och återvinningsbart.

Ansvar

Vi arbetar för trafiksäkerhet, miljö-  och ansvarskännande inom Flytt- och Transport

Självklart är vi medlem i FAIR TRANSPORT.

Säkerhetsintyg

Vi har personal som innehar säkerhetsintyg där det gjorts en personbedömmning hos försvarsmakten.

Försäkringar

Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade genom Trygg Hansa. Flyttuppdragen utförs i enlighet med bestämmelserna i Bohag 2010 och Kontor 2003 som är fastställda av Svenska Åkeriförbundet.

F-skatt &  
Trafiktillstånd

Självklart är vi godkända för F-skatt och har Trafiktillstånd.

KVALITETS-SYSTEM

  • Miljöpolicy
  • Kvalitetspolicy
  • Arbetsmiljöpolicy
  • Medarbetarpolicy

Dokument

INTEGRITETSPOLICY

Press historik

loading...

Dagens Nyheter 1 Juli 1981. Förstasides artikel med HANS ERIKSSON grundaren till HL EXPRESS & TRANSPORT.  Som under sin tid i familjeföretaget var mycket aktiv i arbetet mot svartjobben i branschen.